Tiistai 19.7.2011

 

 

 

Aamulla tehtiin pieni kävelylenkki lähiympäristössä, kun edelliset päivät ollaan oltu paikoillaan suurimman osan ajasta... lämpötilan noustessa taas pilviin jämähdimme paikoillemme altaalle norjalaisten riemuksi... mä sentään sain aikaiseksi päiväkirjan päivittämisen, kun kolmeen päivään en siihen ollut koskenutkaan.

 

Iltapäivällä mentiin naapuriin salaatille ja vapaapäivän piristämä A. viihdytti meitä oikein urakalla. Lounaan jälkeen oma paikka kutsui taas ja siinä sitä tuli sitten jälleen kerran päivää vietettyä. Monan kanssa tuli juttua mun tatuointitekstistä, kun pyysin oikolukua sille. Siitä tulikin sitten mieleen uusi idea, jonka vuoksi säntäsin suunnilleen kesken lauseen takaisin naapuriin. Kerroin ideani A:lle, joka suhtautui mantinada-pyyntööni varsin teatraalisesti, mutta ei kysynyt asiasta kuitenkaan mitään. Sanoiksi annoin Κρητη ja ψυχι. Halausten jälkeen sain vain kommentin tulla huomenna takaisin... nyt en vaan meinaa pysyä nahoissani, ihan pikkusen odotan tekstiä :)

 

Ouzolla treffattiin kirkkonummelainen äiti-tytär-yhdistelmä, joiden kanssa jäimme suustamme kiinni. Lopulta lähdimme kaikki 4 porukalla Egliin syömään. Syötiin taasen varsin hyvin ja ihasteltiin aidalla istuvaa pientä gekko-vauvaa... turha kai sanoa, että kellään meistä ei ollut edes puhelinta mukana, että olis kuva saatu pienestä. Ja yleensähän mä en liikahdakaan kämpiltä minnekään ilman kameraa!

 

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai