Maanantai 11.7.2011

 

 

 

Aamusella käveltiin pääkatua kaupunkiin päin suuntaina eläinkauppa sekä dvd-kauppa. Jälkimmäinen oli vielä kiinni, mutta osoittautui pelkästään vuokrapaikaksi eikä eläinkaupasta löytynyt sellaista pantaa, kun olisi pitänyt. Tyhjin käsin jatkettiin matkaa Poseidoniin aamupalalle ja huinittiin sieltä sitten eteenpäin ja lopulta takaisin kotiin lounaan aikoihin.
Lounaalle mentiin naapuriin, joka hetkeä myöhemmin täyttyi asiakkaista... niitä tuli sen verran paljon, ettei pojat enää kahdestaan pärjänneet, vaan juoksivat herättämään kokin :)

 

Loppupäivä meni altaalla samoissa merkeissä kuin ennenkin. Tälläkin kertaa vaan meinas tulla kiire suihkuun, kun kello tapansa mukaan kulki normaalia vauhdikkaammin.

 

Iltaouzot juotiin perinteisesti altaalla ja sitten mentiin taksilla kaupunkiin. Syömään mentiin tällä kertaa Tassokseen, joka sittemmin paljastui B:n serkun paikaksi. Pöydästä löytyi lopulta melitsanosalataa, tomatti-sipulisalaattia, paputsakiaa ja kleftikoa - olipas taas hyvää ruokaa :)

 

Jostain löytyi sen verran ylimääräistä energiaa, että käveltiin kotiin. Pojat istuskeli naapurissa ja mä "hetkeksi" menin istumaan ja höpisemään heidän kanssaan. Sitten kello olikin jo neljä...

 

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai