Maanantai 4.7.2011

 

 

 

Erittäin hyvin nukutun yön jälkeen aamu valkeni ennen kahdeksaa... Frappee terassilla aamuauringon paisteessa eikä väsyttänyt yhtään - ihanaa! Tuntia myöhemmin lähdettiin uimaan. Ranta oli vielä ihan tyhjä ja vesikin tuntui kylmältä ennen kuin siihen tottui. Ilma oli ihan tyyni, mutta aallot oli ihan kiitettävän kokoisia... sen seurauksena joku rantautui varsin tyylikkäästi yrittäessään kömpiä rannalle... toisella yrityksellä rantautuminen sujui jo ihan kävellen.

 

Aamua ja päivää vietettiin altaalla. Uitiin, syötiin toastit, höpötettiin Monan kanssa ja vaan oltiin. Iltatreffit sovittiin Lissun kanssa ennen omelettilounasta Tropicalissa. Tänään oli Y:n vuoro tarjota jälkkärifrappeet ennen siirtymistä takaisin jutustelemaan Monan kanssa.

 

Kahdeksan pintaan hypättiin taksiin, ajettiin kaupunkiin ja mentiin Lissun luo tuliaiskassi kainalossa. Vaihdettiin siinä ekat kuulumiset, moikattiin G, Elvis ja linnut ja käveltiin siitä sitten Galeroon ouzolle. Ruokapaikkaa pohdittiin taas pitkään ja hartaasti, vaikka tälläkin kertaa historia toisti itseään ja löysimme itsemme Plateiasta mezeiden keskeltä. Ruokailua lopetellessamme vuorokausikin oli ehtinyt vaihtua, joten pikkuhiljaa taapersimme taksiin ja kotiin. Varsin mukava ilta päättyi siihen, että hampaita pestessä kulmahampaasta putosi paikka!!!

 

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai