Lauantai 9.7.2011

 

 

 

Aamulla mentiin ensin rantsuun kuvailemaan ja lähdettiin sitten pääkatua kaupunkiin päin. Tarkoitus oli käydä katsomassa läheltä sitä yhtä kappelia, jonka bussista bongasimme, mutta ei sitä mistään kyllä löytynyt... kurvattiin pääkadulta yhdelle ylöspäin suuntautuvalle poikkikadulle ja kuljimme kotiin päin ihan uutta reittiä pitkin - oltiin sen verran korkeella, että kaupunki näkyi sieltä melkein kokonaisuudessaan :) Matkalla pysähdyttiin leipomoon tiropitoille ja ostettiin suklaakakkua kotiin.

 

Mentiin altaalle ja siellä mä sitten vietin suurimman osan päivästä Monan kanssa höpötellen. Lounasta syötiin kotona ja sitten selvitin reissua Spinalongalle. Mona tosiaan oli hoitanut koko homman ja varasin sitten meille liput keskiviikoksi huimaan 30€/hlö hintaan. Mä jotenkin jumituin Monan seuraan ihan koko päiväksi, sillä melkeinpä tuli kiire iltaouzoille...

 

Mentiin naapuriin ekaan buzuki-iltaan erittäin humalaista naistrioa vältellen. Ilta sujui kovin perinteisissä merkeissä, ruoka oli hyvää ja samoin musiikki. Jatkoin sitten vielä iltaa B:n seurassa useamman tunnin, vaikka vaan hetkeksi siihen istahdin. Miksi kello liikkuu niin kovin vauhdikkaasti Kreetalla?

 

rappuset pääkadun varrella..
Rappuset pääkadun varrella

 

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai