Torstai 8.7.2010

 

 

 

Aamulla lähdettiin rantsuun uimaan ja samalla löydettiin muutama kaunis kivi äidin haudalle. Rannalta siirryttiin altaalle nauttimaan viimeisen lomapäivän auringosta, vaikka jotenkin se taas lipsahti Monan kanssa juoruamiseksi... Iltapäivällä käveltiin Missiriaan kukkakauppaan ostoksille. Matkalla nähtiin Eleni ja Vangelis, jotka olivat lautasostoksilla astiakaupassa - tais ihan tosissaan tavernasta lautaset loppua edellisen illan aikana :)

 


Täydelliset soittimet pienoiskoossa

 

Myöhemmin mentiin sitten Alkisille salaatille. Ruoan jälkeen oli vuorossa Elenin kukittaminen - Elenin, joka kielsi mua itkemästä itkiessään itse ihan koskena... punaviini vaihtoi omistajaa ja kreikankielisestä puhetulvasta ymmärsin vaan osan, vaikkei sisältö jäänytkään kovin epäselväksi... joka kerta loman loppuminen ottaa vaan entistäkin kovemmalle, vaikka tietää pääsevänsä takaisin... ja kun naamakirjan kautta voi pitää yhteyttä läpi vuoden...

 

Iltapäivää vietettiin altaalla Norjalaisten käytöstapoja ihmetellen... toiset kiukkuavat, kun heidät hätistetään pois altaasta, jossa he ovat vaatteet päällä... sitä ei vaan jaksanut katsoa, joten pakenin paikalta pakkaamaan.

 

Pikapakkauksen jälkeen palasin jatkamaan juttua Monan kanssa ja sitten olikin jo iltalääkkeen aika :) Sen jälkeen hypättiin taksiin ja hurautettiin kaupunkiin. 4 marttyyrin aukiolta käveltiin Lissun luo ja treffattiin pikaisesti myös naapuri, jonka öljyä pakattiin meille mukaan, samoin kuin punaviiniä. Jotenkin Lissun puusta tarttui mukaan vielä kasa sitruunoita, joten olimme kuin kuormakamelit kävellessämme Othonakseen loman viimeiselle päivälliselle. Tarkoituksellisti valittiin vieraampi paikka viimeiseksi illaksi, ettei tartte enempää jäähyväisiä kärsiä... ruokalistalta löytyi toiselle uusintana mansikkakanaa ja toiselle appelsiinikanaa - herkkuja molemmat! Kirsikoiden ja rakin jälkeen raahasimme täydet vatsamme ja ostokset taksiin ja palattiin kotiin.

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai