Perjantai 25.6.2010

 

 

 

Matka alkoi Juhannusaattoyönä puoli kolmelta yöllä huimassa 6 asteen lämmössä taksimatkalla linja-autoasemalle. Matka Helsinkiin meni haukotellessa, kun kumpikaan ei ollut nukkunut yhtään... Lentoaseman paha kahvikaan ei herättänyt paitsi hinnallaan, sillä paha automaattikahvi maksoi 2,70!

 

Lento oli aikataulussa kerrankin ja meni nopeasti perillepääsyä odotellessa... hilpeyttä herätti perinteinen lomanalottajaisviski, sillä samalla rahalla sai 5 cl viskiä, kun taas konjakkia oli huimat 3 cl :) Kannattais valkata mitä juo :)

 

Heraklioniin laskeuduttiin hiukan jälkeen 11 ja hämmästyttiin märkää lentokenttään ja vain 20 asteen lämpötilaa - onneks sade oli jo loppunut!
Laukut saatiin melko nopeaan ja sitten ovesta ulos... eka tuttu löytyi heti, kun Aira oli porukkaa vastassa... bussista sitten löytyi Lissukin :) Bussimatka kotiin meni nopeasti Lissua kuunnellessa ja maisemia nälkäisenä ihaillessa. Ennen pääsyä kotiin asti meikäläinen purki osan matkalaukustaan keskellä katua, sillä pitihän tyttöjen Juhannusmakkarat saada mukaansa heti...

 

Hotellilla jatkettiin halailua, vaihdettiin vaatteet ja melkein juostiin syömään, kun pikkusen oli nälkä... Alkista pidemmälle ei edes harkittu menevämme, joten seuraavan halaussession jälkeen meillä oli pöytä koreana ja loistofiilis :) Siinä syömisen lomassa tehtiin sukuselvitystä ja tirautettiin pienet kyyneleet puolin ja toisin... vatsat täynnä tehtiin sitten "pieni" kävelylenkki ja poikettiin kaupassa. Kotona minä sitten jäin Monan kanssa suustani kiinni - siinä sitä sitten taas istuttiin frappeet edessä ja höpötettiin pari tuntia.

 

Kolkuttelin isän ovelle hyvinkin aikaisin, kun meinas väkisin uni iskeä.. juotiin altaalla ouzot ja mentiin sitten Tropicaliin. Siellä myös kovasti ilahduttiin jälleennäkemisestä ja pikatoimituksena meillä oli ouzot, viini ja salaatti pöydässä. Sitten pöytään kannettiin moussaka, jota jo melkein kuola valuen oltiin odotettu. Edelleen se oli ihan yhtä herkullista kuin aina ennenkin *huokaus* Pojat olis halunnu kantaa meille pöydän täyteen kaikkea mahdollista, mutta oli pakko siirtää se seuraavaan kertaan, kun ei yksinkertaisesti jaksanut. Kotona baarissa hääräsi Bobby, joten halailut jatkuivat taasen ja jotenkin se suurin väsymyskin hävis jonnekin - ainakin yhden drinksun ajaksi... sitten oli kömmittävä petiin - olihan kello jo melkein 23... ikinä reissussa tohon aikaan mennyt nukkumaan, mutta nyt oli vaan pakko!

 

Tropicalissa oli Sokos-laseja..
Ei tullut S-etukorttia mukaan Tropicaliin...

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai