Perjantai 9.7.2010

 

 

 

Nukuin yön todella huonosti, kun kotiinlähtö kiusasi koko ajan... lopulta nousin ylös kuuden aikoihin ja pakkasin loppuun. Kuullessani Monan äänen ulkoa siirryin sinne istuskelemaan ja rupattelemaan vielä ennen lähtöä. Pari tuntia siinä taas meni ja luultavasti Monan aamun aikataulu sekosi ihan täysin.

 

Hiukan ennen yhdeksää oli lähtöhalausten vuoro, yksi jos toinenkin hiukan pyyhkäisi silmiään siinä rappusilla :( Jälleennäkemistä jäätiin odottamaan vaikkei vielä oltu ehditty edes lähteä... matkalla rantakadulle hyvästeltiin vielä aurinkoisesti hymyilevä tarjoilijatyttö ja sitten hypättiinkin jo bussiin. Apeaa fiilistä piristi väkisinkin bussissamme ollut itänaapurista kotoisin oleva opas, jonka juttuja yritettiin ymmärtää. Yrittämiseksi se todellakin jäi, sillä niitten ohjeitten mukaan emme olisi ikinä löytäneet oikeita portteja lentokentältä!

 

Lentokentällä sitten viimeiset halaukset ja hyvästelyt sekä Airalle että Lissulle ja sitten matkaan kohti kotia. Yllättäen oltiin aikataulussa, joten Helsinkiin laskeuduttiin hiukan ennen neljää. Siihen aikataulussa pysyminen sitten loppuikin, sillä seuraavat pari tuntia odotettiin matkatavaroita!!! Välillä ne näkyi monitorilla ja sieltä saattoi tulla 2 laukkua - sitten meidän lento hävis monitorilta ja tilalle tulikin Kroatian lento... kolmelle Turkuun lähtevälle bussille vilkutettiin ennen kuin lopulta pääsimme kentältä ulos tavaroinemme. Ja tietysti se bussi oli sellainen, joka pysähtyi jokaisella pysäkillä, piti sisällään vaihdon ja oli lisäksi ihan tupaten täynnä... Turussa oltiin lopulta yhdeksän jälkeen illalla tehtyämme matkaa 12 tuntia!

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai