Torstai 27.8.2009

 

 
Heräilin aamulla aikaisin ihan erilaisiin ääniin kuin ennen... oli myös markkina-aamu, joten puin ja painuin ovesta ulos. Matkalla kaupunkiin ihastelin heräilevää kaupunkia ja aamun sinisyyttä... kiersin ruokatorin ja ostin aamupalaksi rypäleitä ja donitsin. Niitä mutustelin aallonmurtajalla pari kissaa seuranani. Sitten kiersin markkinat kokonaan ja shoppasin pari lompakkoa hyvinkin edulliseen hintaan.

 

Kotosalla nautin aikaisen lounaan, sillä tiedossa oli myös aikainen päivällinen. Iltapäiväksi menin altaalle muiden seuraan ja päivitin myös kuulumisia paikalle saapuneiden vanhojen tuttujen kanssa :)

 

Iltatreffit olit sovittu jo seitsemäksi ja hetkeä sen jälkeen 2 taksia kyyditsi meitä Zisiin. Luettiin taas ruokalistaa, mutta lopulta pyydettiin Monaa tilaamaan ruokaa. Pöydästä meinasi tila loppua kesken, kun sinne kannettiin mezeitä mezeiden perään... horiatiki, tzatziki, saganaki, mixed grill, horta, dolmades, perunat, kesäkurpitsan kukkia ja kesäkurpitsalastuja.. jälkkäriksi ahdoimme itseemme vielä juustopiirakoita. Viiden hengen lasku ruokineen ja juomineen oli viitisen kymppiä, joten ei ollut herkut hinnalla pilattu!

 

Jäätiin sitten Monan kanssa jutustelemaan vielä Zisiin siksi aikaa, kun taksi vei osan seurueestamme kotiin ja palasi sitten hakemaan meitä. Heitin Monan hotellille ja jatkoin itse samalla kyydillä kaupunkiin. Täytyy myöntää, että vatsa täynnä ja pilkkopimeässä Fortezzalle kiipeäminen ei ollut niitä mukavampia juttuja, mutta tulipahan sekin tehtyä. Linnoituksella oli Stelios Bikakiksen konsertti, joten sinne kiipeäminen oli ihan vaivan arvoista. Kovasti yritimme raivata tietä, mutta lopulta tyydyimme istuskelemaan kivellä ja kuuntelemaan konserttia - minkäänlaista näköhavaintoa emme Bikakiksesta saaneet... kotiin palasimme aamuyöstä taksilla, joka ensimmäistä kertaa kurvasi suoraan hotellin eteen. Tein pienen kiepauksen baarin kautta, jossa matkalaiset istuivat hyvinkin humalaisina viettämässä viimeistä iltaa - se sama porukka, jolla oli kiire kotiin pakkaamaan ja nukkumaan, kun on aikainen aamuherätys tiedossa... istuin yhden rakin verran paikalla ja sitten jatkoin taas omia polkujani eteenpäin. Miten oikeassa kaikki olivatkaan miettiessään kulkemisen helppoutta - kaikkien ei tartte virittää niitä köysitikkaita parvekkeelle :)

 

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai