Perjantai 28.8.2009

 

 

 

Aamulla aulasta löytyi krapulaista ja pahanhajuista porukkaa, kun sinne menin varmistamaan, että kaikki kotiinlähtijät varmasti myös lähtee kotiin :) Halailua ja vilkuttelua, sitten uikkarit päälle ja pulahdus täysin tyyneen ja lämpimään mereen. Aamu ei voisi olla enää täydellisempi! Hetkeä myöhemmin siirryin nauttimaan hiljaisuudesta Soulan seuraan. Hiljaisuus oli täydellinen, sillä hotellista lähti kaikki suomalaiset!

 

Myöhään iltapäivällä kävin jättämässä ekat jäähyväiset, kun piipahdin Tropicalissa lounaalla nauttimassa ihanan feta-tomaatti-sipuli-omeletin.

 

Uutta porukkaa hotelliin tuli peräti 4 henkeä, ja joukosta löytyi jopa 2 tuttua - "bernhardislaispariskunta" kesältä 2005. Siinä tuli sitten vaihdettua kuulumisia viiden vuoden ajalta...

 

Iltasella lähdin bussilla kaupunkiin mukanani iso kassillinen Lissulle palautettavia tavaroita - miten niitä olikin kertynyt sellainen määrä? Lissu poltti mulle vielä viimeiset levyt ja sitten lähdettiin Galeroon ouzolle. Sieltä matka jatkui Fortezzalle tanssiesitykseen. Upeat esitykset loppuivat puoliltaöin ja sieltä seurueemme lähti syömään mezedopolio To avgo tou kokkoraan. Syötiin horiatikia, saganakia, kukonmunasalaattia, perunasalaattia ja rupateltiin mukavia. Kolmen jälkeen yöllä jätettiin jäähyväisiä Lissun ja Siljan kanssa ja sitten hyppäsin taksiin ja tulin kotiin.

 

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai