Maanantai 24.8.2009
 

 

Lähdin aamulla kävelemään kaupunkiin ja viettämään shoppailupäivää, kun tuuli esti taas rantapäivän vieton.
Päivän mittaan kiertelin ja kaartelin, shoppasin pari puseroa ja synttärirahoilla ostin ranneketjun ja riipuksen. Kävin frappeella ja sitten jatkoin taas mutkittelevaa matkaani eteenpäin. Lopulta nappasin taksin ja hurautin kotiin saaden matkalla kutsun saapua hiihtolomaksi uuteen hiihtokeskukseen lomailemaan :)

 

Kotona molskahdin lähes suoraan altaaseen. Pari tuntia siinä taas tulikin vietettyä porukalla niitä näitä puhellen. Porukalla päätettiin kutsua Mona kanssamme syömään torstaina ja iloksemme se jopa sopi Monan aikatauluun :)

 

Hiukan normaalia aiemmin treffattiin altaalla ja lähdettiin taksilla Thalassografiaan syömään. Maisemat oli varsin upeat, vaikka auringonlasku jäikin sitten näkemättä... syötiin horiatikia, tzatzikia, jugurttiin sekoitettua oliivitahnaa (nam!) ja pääruoaksi lammasta sitruunakastikkeessa - todella hyvää! Jälkkäriksi rakia ja suklaamoussea.

 

Seuraavaksi siirryttiin Galeroon drinksulle Lissun liittyessä seuraamme. Jotenkin tuntui olevan kova kiire eteenpäin, joten hyvinkin nopeasti jatkoimme matkaa kotiin päin. Matkalla sentään ehdimme pysähtyä Entasikseen seuraamaan Marion tauotonta showta - jotkut asiat ei ikinä muutu :) Kotosalla oltiin yhden aikoihin, toiset meni nukkumaan, toiset ei..

 

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai