Maanantai 21.8.2006
Kymmenen aikaan heräiltiin ja valmistauduttiin kaupunkireissuun. Haettiin tiropitat lähileipomosta ja istuttiin koulun nurkille aamupalalle. Sitten hypättiin bussiin ja ajettiin keskustaan. Ensimmäinen vierailupaikka oli iso hautausmaa bussiaseman vieressä - se hautausmaa, jota en tähän asti muka ole löytänyt! Nyt pongasin sen jo bussin ikkunasta, joten tähän asti olen ilmeisesti liikkunut keskustassa silmät kiinni...

 

Hautausmaalta matka jatkui poliisiaseman kupeeseen frapeelle ja vähän vilvoittelemaan varjoon. Siinä sivussa käytiin ensimmäinen keskustelu kokonaan kreikaksi, kun kerrankin ymmärrettiin tarjoilijan kysymys ja osattiin jopa vastata siihen :)
Juomatauon jälkeen käveltiin vanhan kaupungin läpi rantaan ja jäätiin sinne lounaalle. Poikettiin vielä matkalla mehulle ja lopulta tultiin taksilla kotiin.

 

Loppupäivä meni taas altaalla molskien ja Monan kanssa juoruten. Välillä syötiin H:n synttärikakkua (Kiitokset!!!) ja vaihdettiin kuulumisia Σουλαn ja norjalaisten Jan-Erikin ja Irenen kanssa. Norjalaisillakin oli jo melkein 20 kertaa Retyssä takana, joten mulla on vielä paljon kiinniotettavaa!

 

Illan ruokapaikaksi oli valittu taas Tropical, sillä moussakaa oli saatava! Saatiin paikan viimeinen pöytä ja Κοστας kertoi meille mitä tänään syömme, meillä ei ollut siihen mitään sanottavaa... pöytään tuli horiatiki ja tzatziki ja pääruoaksi tietty moussakat. Moussaka oli vielä parempaa kuin muistin, hyvä ettei tullut tippa linssiin sitä syödessä! Onneksi S oli samaa mieltä ruoan mausta, en siis turhaan ollut sitä kehunut!
Illasta tuli kaikenkaikkiaan melkein hysteerinen, sillä eräs tietty hiustupsu aiheutti hillitöntä repeilyä meissä... naurunkyyneleitä pyyhittiin kasvoilta useampaan otteeseen ja jutun taso oli melko painokelvotonta...

 

Puolen yön aikaan siirryimme Iriniin, levoton juttu jatkui karaåken merkeissä... toinen meistä sai fanilauman itselleen heti ekan biisin jälkeen, joten oli pakko ainakin yrittää käyttäytyä fiksusti ja vähän rauhallisemmin. Karaåken jälkeen väki väheni ja bileet parani, sillä parhaillaan pöydässä istui 3 miestä selvittämässä biisiä, jonka halusimme kuulla. Löytyihän Pyx Laxin Μελυδρων lopulta. Samalla tuli päivitettyä M:n kanssa kuulumiset ja tiedot myös kadoksissa olevasta Γ:sta.
Neljän aikoihin suunnistimme kotiin ja minä kuulin vielä iltasadun ensitreffeistä Tupsukan kanssa... nukahtaminen kippurassa nauraen on vaan melko vaikeaa ellei jopa mahdotonta...

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Etusivu

    Valokuvat

    Rethymnon 2005

    Rethymnon 2004

    Vieraskirja

    kauaspois.net

 

     Valid HTML!