Lauantai 26.8.2006
Aamulla lähdettiin leipomon kautta biitsille, kun liputkin oli pitkästä aikaa vihreät. Meressä molskien ja välillä aamupalaa nauttien viihdyttiin rannalla useampi tunti... suolan ja hiekan kuorruttamina tultiin kotiin juuri sopivasti törmätäksemme Katiin hotellitapaamisessa. Siinä vaihdeltiin lomakuulumisia lähes koko hotelliväen kanssa ennen siirtymistä sisätiloihin.

 

Tarkoitus oli lähteä liikenteeseen ajoissa, mutta jonnekin se aika taas kerran katosi... kello oli reippaasti yli 20, kun vihdoin ja viimein hypättiin Missiriasta taksiin ja hurautettiin kaupunkiin. Kierreltiin vanhassa kaupungissa ja shoppailtiin... Γεωργες Μεις:in taulujen ja korttien keskelle jäätiin ihastelemaan pidemmäksi aikaa... Joissain putiikeissa vaan törmää siihen, että valinnan vaikeus on ylipääsemätön! Ja lisäksi, kun kotona seinätilaa on vain rajoitettu määrä...

 

Pikkuhiljaa molemmilla alkoi olemaan huutava nälkä, joten päädyimme seuraamaan herkullisia tuoksuja vanhan kaupungin sokkeloihin. Kauaa ei tarvinnut mukavan näköistä paikkaa etsiä, sillä tupsahdimme Λογγια:an - tavernaan pienenpienelle kujalle, josta löytyi vielä pari vapaata pöytää. Pienen odottelun jälkeen pöytään kannettiin reissun parhaat saganagit, seuranaan herkullinen tzatziki ja sämpylät. Pääruokina oli täytettyjä tomaatteja (3 kpl!!!) ja suurin ja herkullisin näkemäni ja syömäni kana-souvlaki! Ruoka oli loistavaa, mutta mitenkään sitä ei vaan kaikkea jaksanut taaskaan syödä... ruoan jälkeen nautittu (tai ainakin juotu...) raki auttoi kyllä hiukan, joten pari melonin palasta tuli vielä syötyä.

 

Tehtiin vielä rannassa pari pikku ostosta ja sitten taksilla kotiin.

 

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Lauantai

    Sunnuntai

    Maanantai

    Tiistai

    Keskiviikko

    Torstai

    Perjantai

    Etusivu

    Valokuvat

    Rethymnon 2005

    Rethymnon 2004

    Vieraskirja

    kauaspois.net

 

     Valid HTML!