Sunnuntai 21.8.2005           

Aamulla kuuntelin kirkonkellojen soittamaa hassunhauskaa biisiä ja nautin elämästäni parvekkeella frape nenän edessä. Meikäläisen aamupalaksi oli vakiintunut frape ja tertullinen viinirypäleitä. Myönnän, tuo on aika erikoinen yhdistelmä ;)

Ennen kymmentä olin jo altaalla paistattelemassa päivää. Siinä se aika taas vierähti just niin nopeasti kuin aika reissussa vaan voi mennä... lounasaika siis koitti ihan liian nopeasti! Mentiin Mama Miaan syömään, mulle kanasalaattia ja Marjalle omeletti. Siinä istuskellessamme seurattiin lähietäisyydeltä ihmisten kompurointia siinä samassa paikassa, jossa minäkin kompuroin! En siis todellakaan ollut ainoa!

Kotona odotti reissun yksi ikävimmistä asioista eli pakkaaminen! Melkein viikon jääkaapissa ollut roseviini tyhjeni siinä sivussa ja homma saatiin valmiiksi... sitten olikin hyvä siirtyä takaisin altaalle nauttimaan paahtavasta auringosta viimeistä kertaa reissun aikana :( Meikäläisen fiilis oli melko apea, niinkuin aina, kun loma lähenee loppuaan!

Alkuilta istuttiin altaalla frapeella, kunnes juomamme vaihtui ouzoon (kiitos kiitos!) ja sitten vielä rakiin (kiitos Pantelis!). Erittäin myöhään lähdettiin syömään. Hissukseen käveltiin keskustaan päin, suuntana Vrisinas. Paikka oli uusi minulle, mutta ruokalista näytti olevan juuri täydellinen, sillä listalta löytyi reissun paras, aito saganagi sekä koko viikon etsimäni soutzoukakia!!! Ruoka oli loistavaa ja paikan isäntä oikein helmi :) Hassunhauskaa juttua riitti ja Marja sai kaupanpäälle niskahieronnan ruokailun lomassa :)

Syötyämme siirryttiin Entasikseen läksiäisdrinksuille ja heti saavuttuamme meille mainostettiin tuoreita mansikoita, joita Marja kaipaili edellisellä kerralla. Champagne Charlie oli molempien edessä hyvinkin nopeasti - tällä kertaa yhden drinkissä olevan koristeen korvasi pitkä lusikka, jolla saimme syötyä mansikanpalat lasinpohjalta :) Siinä sivussa seurasimme taas kahden nuoren blondin flirttiä, joka jotenkin häiriintyi meidän tuloomme... meillä kuitenkin on ikää n. 20 vuotta enemmän, mutta tytöt eivät vaan meitä kestäneet... yksien drinksujen jälkeen jätimme jäähyväiset pojille (luvattiin tavata taas ensi vuonna) ja lähdimme kotiin. Myöhäisen ajankohdan takia allasbaaritreffimme meni mönkään, mutta hetken silti siinä istuimme ennen nukkumaan menoa.