Torstai 9.9.2004

Kömmin ylös kahdeksan aikaan mun tolkuttoman painavan matkalaukun kanssa... Pantelis oli keittänyt mulle suodatinkahvia lähtöaamuksi :) Join sitten ekan "filter-coffeen" sitten lennon jälkeen ja se itse asiassa maistui hyvältä.

8.30 tuli taksikuski hakeen mut sisältä, esitteli itsensä sekä Pantelikselle että mulle ja kantoi mut kamat autoon. Viimeiset jäähyväiset ja sitten matkaan.

Tuntia myöhemmin oltiin Hanian kentällä. G. lupas tulla hakeen mut kentältä seuraavaksi kun tulen, Mona kuulemma vaan soittaa hänelle, hänellä kun ei ollut enää käyntikortteja jäljellä. Ei mikään hullumpi ajatus, sillä jos tuo matka maksoi "huimat" 50 euroa, niin jatkossa mieluummin maksan sen, kun sompaan taksi-bussi-toinen bussi-yhdistelmällä pitkin ja poikin Kreetaa...

Pääsin suoraan lähtöselvitykseen ja sitten ylös aamupalalle. Jos syöminen oli tähän asti ollut halpaa, niin lentokentällä verotetaan sitten senkin edestä... hirmuisen kokoinen tiropita maksoi mun leipomossa 80 centtiä, mutta kentällä sen "pikkuveljen" hinta oli 6 euroa!!! Söin pizzan ja sitten päästiinkin jo koneeseen.

Tällä kertaa mulla oli käytäväpaikka siiven kohdalla, joten nyt ei maisemia näkynyt. Koko lennon sain muutenkin hyppiä edestakaisin, sillä hiukan oli levottomia mun vieruskaverit... yritin lukea ja katsella leffaakin, mut lopulta vaan istuin ja ihmettelin... matka meni kyllä tosi nopeesti, vaikka oltiin kuitenkin 45 min myöhässä eli laskeuduttiin Helsinkiin tasan klo 16. Just ja just ehti kentällä vessassa käydä, niin laukut tuli ja mun laukku tuli taas ihan ekojen joukossa. Ihan hyvä, sillä mulla ei ollut mitään liikoja aikoja ennen bussin lähtöä.

Kotimatkalla palelin (Hesassa lämmintä +11... syksyn kylmin päivä...) ja juttelin P:n ja H:n kanssa puhelimessa. 19.30 olin lopulta Turussa - olihan se tavallaan kiva olla taas kotona, vaikka olisinkin ollut valmis lähtemään heti takaisin Retyyn, jos se vaan olis ollut mahdollista... fiilis oli ryytynyt ja aikast surkee - matkustamistakin oli sentään takana 11 tuntia ja 3000 km...


Kirsi 2004 © All Rights Reserved