Tiistai 31.8.2004

Kantapää oli aamulla edelleenkin kipeä, joten sain kuin sainkin pidettyä "vapaapäivän" altaalla. Vietin siellä itse asiassa koko päivän enkä lähtenyt edes lounaalle. Mona teki mulle toastin ja se oli ihan riittävä. Muutenkin höpötettiin taas kaikkea mahdollista sekä Monan että paikalla olevien suomalaisten kanssa. Päivä meni nopeesti ja leppoisasti.

Illalla klenkkasin Manolikseen syömään, vaikken paikasta oikeesti tykkääkään. Onneksi itse M. on melkein aina uudessa paikassaan eli siinä mielessä taverna on parantunut viime kerrasta. G. oli huolissaan mun apeasta ilmeestä, mutta oli varma, että mun jalka on vaan väsynyt ja lasi ouzoa parantaa sen... ouzo ei kyllä auttanut, mutta ruoka (dakos + lammas-souvlaki) oli hyvää. Jälkkäriksi sain vesi- ja hunajamelonia, tiropitan sokerilla ja kanelilla sekä vielä HotShotin. Jalka ei tosiaan parantunut, mutta ainakin mieli oli hyvä :)

Syömisen jälkeen menin takaisin kotiin ja istuin siellä jutellen Bobbyn ja muutaman suomalaisen kanssa ennen nukkumaan menoa.


Kirsi 2004 © All Rights Reserved