Perjantai 27.8.2004

Aamulla heräsin yhdeksän aikaan nukuttuani todella hyvin ja "vaan" 10 tuntia... Söin hedelmiä aamupalaksi, pakkasin tavarat ja lähdin biitsille. Olin vissiin vielä sen verran ryytynyt reissusta, että jaksoin ilman hermojen menettämistä loikoilla rannalla ja molskia meressä. Välillä kävin horiatikilla ja sitten menin takaisin rantaan. Lounasbreikkiä lukuunottamatta vietin koko päivän rannalla ja nautin joka hetkestä :)

Hotellissa päädyin heti Monan tenttiin, että missä oon ollut, kun mua ei ollut koko päivänä näkynyt missään... jatkettiin siinä sitten jutustelua - oltiin pahaiset kakarat jutellessamme ja nauraessamme välillä ihan kippurassa.

Illalla lähdin Alkisille syömään tiropitoja ja possusouvlakin. Ruoka oli hyvää, mutta jotenkin tunnelma oli melkein ankea... kahdessa pöydässä oli ihmisiä eli oli tosi hiljaistakin. Viime reissulla Alkis oli aina ihan pullollaan ihmisiä. Jotain oli selkeesti tapahtunut, mutta onneksi sentään Alkis itse oli yhtä hyväntuulinen kuin ennenkin.

Irinistä on tullut karaåkebaari, toki siellä lauletaan vain kahtena iltana eli perjantaisin ja tiistaisin. Mainos vaan oli hauska; "Starts at 21.30 until late..." Paikka oli porukkaa täynnä, joten en sitten mennyt taaskaan sinne, vaan menin kotiin. Tuulikin oli herännyt ja joka paikassa laitettiin seiniä paikoilleen...


Kirsi 2004 © All Rights Reserved